Nastavljaju se izložbene aktivnosti u Bedemu – u tijeku humanitarna izložba Tine Korotaj Shell

Od 18. listopada u izložbenom prostoru Caffe bara Bedem kraj Riznice Međimurje izlaže čakovečka slikarica Tina Korotaj Shell. Izložba je humanitarnog karaktera, a izložene su slike s motivima prirode, apstraktnih krajolika kao i one koje su nastale kao nadahnuće iz unutarnjih osjećaja harmonije, ljubavi i mira.

Slike će ambijent Bedema krasiti do 12.11. 2022. i možete ih sve ovo vrijeme rezervirati za svoju kolekciju te njihovom kupnjom sudjelovati u darivanju dijela prihoda u dobrotvorne svrhe za zaštitu prirode i životinja.

Prije ugošćivanja ove aktualne izložbe, CB Bedem bio je domaćin 7. izdanja Međunarodne izložbe karikatura Čakovec 2022. čiji je nositelj i organizator poznati međimurski karikaturist Damir Novak.

 
Krajem rujna Bedem je također ugostio putujuću izložbu fotografija “Djeca OKO nas”.
 
 
Autor je fotograf i putopisac Saša Pjanić u okviru projekta “Djeca OKO nas” kojeg provode Savez društava “Naša djeca” Hrvatske u partnerstvu s DND Opatija i Grad Opatija te Društvom „Naša djeca“ Čakovec.
 
U sklopu izložbe predstavljene su 32 umjetničke fotografije djece pripadnika nacionalnih manjina Hrvatske te tekstovi o njima.