U TICM-u 5. travnja radionica “Kako unaprijediti prodaju i marketing u poslovanju kuća za odmor”

Prirodne ljepote, kulturno-povijesna baština, eno-gastronomija, manifestacije te brojni sportski i zabavni sadržaji glavni su motivi dolaska domaćih i stranih turista u Međimurje. U promociju Međimurja kao turističke destinacije ulaže se mnogo truda i sredstava što je vidljivo iz kontinuiranog povećanja broja noćenja i porasta prihoda od turističke djelatnosti. Sve se više osoba odlučuje na pokretanje turističkih projekata u kontinentalnom dijelu Hrvatske, ponajviše u obliku kuća za odmor koje privlače goste 365 dana u godini.

Kako bi ovaj potencijal što bolje iskoristili TICM za sve poduzetnike u turizmu i one koji će to tek postati organizira radionicu pod nazivom:

KAKO SAMOSTALNO UNAPRIJEDITI PRODAJU I MARKETING U POSLOVANJU KUĆA ZA ODMOR

koja će se održati u srijedu, 5. travnja 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.

Radionicu će voditi Vlatka Zamuda, vlasnica Ponder Concepta i specijalist u području turizma. Vlatka radi na kreiranju poslovnih koncepata i postavljanju poslovanja u turizmu. Stručnjakinja je za marketing i prodaju u turizmu specijalizirana za kuće za odmor.

Na radionici će biti obrađene sljedeće teme:

1.TURIZAM S PRIČOM – PRODAJEŠ EMOCIJU, NE PROIZVOD (KUĆU/OBJEKT)

Kako svom objektu udahnuti život i gostu ispričati priču koja će ga osvojiti? Jesmo li savladali osnove storytellinga?

2.PET NAČINA KAKO POVEĆATI PRODAJU KUĆE ZA ODMOR I USPJEŠNO POSLOVATI CIJELU GODINU

Cjelogodišnje poslovanje je postalo imperativ, no kako ga osigurati? Potrebno je shvatiti kako se navike turista mijenjaju te pronaći put do svojih gostiju.

3.MARKETINŠKI TRIKOVI KOJE MOŽEŠ SAMOSTALNO KORISTITI

Marketing koji donosi rezultate, a koji ćeš sam znati sprovesti u djelo.

PRIJAVA

Radionica je namijenjena svim poduzetnicima, a posebno iznajmljivačima apartmana/kuća za odmor, voditeljima turističkih agencija, vlasnicima hotela/hostela i svima ostalima koji žele saznati više o promociji usluga u turizmu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta, objavio je TICM.

Za radionicu se možete prijaviti na linku OVDJE.