U Caffe baru Bedem izložba fotografkinje Miroslave Novak Hranjec -“Vuprem oči“

U okviru kulturnog programa Dana Međimurske županije predstavljena je još jedna izložba, i to izložba fotografija omiljene međimurske fotografkinje i fotoreporterke Miroslave Novak Hranjec koja je u ponedjeljak 25. travnja otvorena na prepoznatljivoj terasi Caffe bara Bedem u Starom gradu Zrinskih.

Miroslavine fotografije dobro su poznate međimurskoj publici, no posljednjih godina sve su poznatije i širom naše županije. Njena fotografija “Dvije duge u Međimurju“ bila je pobjednička fotografija u izboru za svjetski meteorološki kalendar 2019. godine, a veliko priznanje stiglo joj je i 2020. Godine kada je još jedna njena fotografija „Zrcalni oblaci“ izabrana za kalendar.

“Vuprem oči“ njena je osma samostalna izložba, a inspiraciju za naziv izložbe našla je u svom rodnom kraju. Kako je poručila na otvorenju, svaki djelić Međimurja krije prekrasne skrivene kutke koje ponekad ne primijetimo, a ponekad je samo potrebno malo „vuprti“ oči.

Otvorenju i ove izložbe nazočio je župan Međimurske županije Matija Posavec koji je zahvalio Miroslavi što nastavlja promovirati ljepote našeg malog „falačeca med Murom i Dravom“.

Izložbu možete pogledati svaki dan za vrijeme radnog vremena Caffe bara Bedem.

Izvor: Međimurska županija