Javni poziv Međimurske županije malim i srednjim poduzetnicima za bespovratne potpore po “Programu potpora male vrijednosti za financijske potpore i instrumente”

Međimurska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora po „Programu potpora male vrijednosti za financijske potpore i instrumente.“

Potpore male vrijednosti dodijelit će se za sufinanciranje troškova izrade prijavne dokumentacije projektnih prijedloga koji se kandidiraju za dodjelu bespovratnih sredstava, osim prijava za dodjelu bespovratnih potpora Međimurske županije, troškova izrade cjelovitih zahtjeva za HAMAG-BICRO zajmove, troškove izrade cjelovitih zahtjeva za HBOR kredite i troškova izrade cjelovite prijavne dokumentacije temeljem ZPU, sukladno pravilima pojedinih programa.

Potpore će se dodjeljivati subjektima malog i srednjeg gospodarstva u obliku bespovratnih, gotovinskih sredstava kao nadopuna privatnom financiranju.

Jednom poduzetniku, bespovratna potpora može biti dodijeljena u maksimalnom iznosu od 15.000,00 kn u periodu trajanja Programa 2021./2022. godina.

Javni poziv biti će otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 31. prosinca 2022. godine.

Informacije vezane uz Javni poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Međimurske županije, soba 63, R. Boškovića 2, Čakovec, na tel. 040/374-238 ili putem elektronske pošte: gospodarstvo@medjimurska-zupanija.hr.

Više o natječaju OVDJE.