REGIONALNI CENTAR ZA INVESTICIJE – MEĐIMURJE d.o.o. Čakovec

Regionalni centar za investicije – Međimurje d.o.o.

Regionalni centar za investicije – Međimurje d.o.o. (u nastavku skraćeno RCI Međimurje) nastavlja misiju koja je započela još 1997. godine sa ciljem pružanja izravne podrške rastu i razvoju svih vrsta poduzetništva u Međimurskoj županiji i povlačenju bespovratnih i drugih potpora iz domaćih i inozemnih izvora financiranja.

RCI Međimurje fokusirano radi na unapređenju, poticanju i razvoju poduzetništva i poslovne suradnje. Pruža usluge poslovnog savjetovanja, različitih vrsta edukacija, pripremanje dokumentacije za ishođenje bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije, kao i iz nacionalnih i županijskih izvora, potiče gospodarske investicije i na taj način proaktivno se uključuje u regionalni razvoj Međimurske županije.

RCI Međimurje organizira i izvodi seminare, edukacije, info radionice i konferencije, koji su osmišljeni kako bi međimurske tvrtke, obrti, OPG-ovi i svi drugi kojima je potrebna investicijska i projektna potpora, dobili što više aktualnih, kvalitetnih i konkretnih informacija o mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova i drugih financijskih izvora.

RCI Međimurje također potiče i usmjerava sve zainteresirane iz međimurskog gospodarstva, turizma, poljoprivrede, civilnog društva i javnog sektora kako da povuku EU i druga sredstva putem pripreme, izrade i provedbe projekata.

RCI Međimurje ima viziju da se u narednom razdoblju akcent stavi na procese razvijanja novih proizvoda ili usluga međimurskog gospodarstva i time ostvaruje konkurentna prednost, kao i na ona područja u kojima smo u Međimurskoj županiji dobri, imamo resurse i možemo ostvariti željene učinke kako bi mogli konkurirati na domaćem, EU i globalnom tržištu.

RCI Međimurje u tim nastojanjima želi biti most između javne uprave i svih oblika poduzetništva, kao i partner između biznisa samih, koji trebaju pomoć za što kvalitetnije i efikasnije povlačenje sredstava iz EU fondova te nacionalnih i županijskih izvora.

USLUGE

Gospodarstvo (poduzetnici i obrtnici)

Poljoprivreda (OPG-i, zadruge, proizvođačke organizacije i dr.)

Organizacije civilnog društva (udruge građana i druge pravne osobe)

Lokalne akcijske grupe

Međimurska županija

Sve zainteresirane očekujemo sa zadovoljstvom i veselimo se suradnji!

OSNOVNI PODATCI O TVRTKI

Naziv i skraćeni naziv tvrtke: Regionalni centar za investicije – Međimurje d.o.o. (RCI Međimurje)

Sjedište tvrtke: Bana Josipa Jelačića 22, 40 000 Čakovec

Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Varaždinu

Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: 070048488

Godina osnivanja: 1997.

OIB: 61539263602

Poslovni račun: PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. IBAN HR7023400091116013263 

OTP BANKA, IBAN HR942407000110221928

Kontakt: tel. 040 374 065, e-mail: rci@rci.hr

Foto: Poslovni park Međimurje