Info radionica za poduzetnike u TICM-u: „Nova perspektiva u korištenje EU fondova: Što poduzetnici mogu očekivati u 2022″

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. i Ispostava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) Međimurske županije organiziraju informativnu radionicu: „Nova perspektiva u korištenje EU fondova: Što poduzetnici mogu očekivati u 2022.“ koja će se održati 27. travnja 2022. u prostorijama TICM-a u Čakovcu s početkom u 13 sati, objavio je TICM.

Cilj radionice je informirati poduzetnike o nadolazećim prilikama iz EU fondova u 2022. godini koje će im biti na raspolaganju za financiranje nabave nove opreme, ulaganja u infrastrukturu te istraživačko-razvojne projekte.

U prvom dijelu radionice, Josipa Markušić iz Ispostave HAMAG-BICRO-a Međimurske županije, predstavit će najavljene pozive iz Nacionalnog programa oporavka i otpornosti (NPOO) te aktualne mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje pruža HAMAG-BICRO.

Ivan Plačko, direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. detaljnije će poduzetnicima približiti teme iz područja istraživanja, razvoja i inovacija te što donosi novi, 9. krug programa Provjere inovativnog koncepta.

U posljednjem dijelu radionice, Sana Đukes i Igor Kovačić iz Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. pobliže će informirati poduzetnike o uvjetima poziva Komercijalizacija inovacija i Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća. Sudionici će imati priliku s predavačima raspraviti o temama koje ih posebno zanimaju. U nastavku je detaljan program događanja.

Više o info radionici i prijava OVDJE.