Ministarstvo turizma i sporta donijelo Odluku o odabiru projekata temeljem programa “Konkurentnost turističkog gospodarstva” za 2022.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je 19. listopada 2022. Odluko o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih sredstava temeljem Programa “Konkurentnost turističkog gospodarstva” raspisanog 31. svibnja 2022.

Upute o proceduri potpisivanja ugovora odabrani prijavitelji dobit će elektroničkom poštom. Prema odredbama programa „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ Ministarstvo turizma i sporta nema obvezu posebno obavještavati prijavitelje kojima potpore nisu odobrene.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora temeljem Programa Konkurentnost turističkog gospodarstva 2022. završen je 20. lipnja 2022. godine u 24.00 sati. Zaprimljeni predmeti se obrađuju. Po završetku obrade ministrica turizma i sporta donosi Odluku o dodjeli potpore u kojoj će biti navedeni svi prijavitelji koji su zadovoljili uvjete Javnog poziva i Programa. Odluka će biti objavljena na mrežnim stranicama Ministarstva turizma i sporta.

Odluku o odabranim prijaviteljima možete vidjeti OVDJE.